Seglora smedja och Nacka församling ger nu på söndag den 22 februari en temasöndag om Nathan Söderblom och mångfalden, med biskop emeritus Jonas Jonson, aktuell med boken ”Jag är bara Nathan Söderblom, satt till tjänst”. Vad händer med oss i mötet med den som är annorlunda, med den som bryter med majoritetens föreställningar om vad det är att tro, hoppas och älska, kort sagt vad det att vara människa? Under årets fördjupningsdagar i Nacka vill Seglora smedja utforska om mötet med det som är annorlunda kan öva upp vår blick för den mångfald som finns inuti oss själva och för mångfalden nedlagd i Skapelsen.

Dialog för fred i Nacka kyrka

Foto: Vogler – Eget arbete. Licensierad under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons.Seglora smedja och Nacka församling ger nu på söndag den 22 februari en temasöndag om Nathan Söderblom och mångfalden, med biskop emeritus Jonas Jonson, aktuell med boken ”Jag är bara Nathan Söderblom, satt till tjänst”.

Vad händer med oss i mötet med den som är annorlunda, med den som bryter med majoritetens föreställningar om vad det är att tro, hoppas och älska, kort sagt vad det att vara människa? Under årets fördjupningsdagar i Nacka vill Seglora smedja utforska om mötet med det som är annorlunda kan öva upp vår blick för den mångfald som finns inuti oss själva och för mångfalden nedlagd i Skapelsen.

Föreläsning och samtal med biskop emeritus och författaren Jonas Jonson aktuell med boken ”Jag är bara Nathan Söderblom, satt till tjänst”. I gudstjänsten predikar Helle Klein.

 

Kommentarsfältet är stängt.