Seglora smedja och Dagens Seglora har tillsammans satt stort avtryck under ärkebiskopsvalet. Chefredaktör Arne Carlsson uttalar sig i TV4 om vikten av en relevant kyrka (TV4-inslaget om Ärkebiskopsvalet kan ses ).

Seglora stort när medierna bevakat ärkebiskopsvalet

Arne Carlsson tv4 300x170Seglora smedja och Dagens Seglora har tillsammans satt stort avtryck under ärkebiskopsvalet. Chefredaktör Arne Carlsson uttalar sig i TV4 om vikten av en relevant kyrka (TV4-inslaget om Ärkebiskopsvalet kan ses här).

Även Helle Klein har uttalat sig om utnämningen av Jackelén, både i SvD och Sydsvenskan, liksom i populära P4 Extra med Lotta Bromé (en timme in i programmet).

Lyssna: P4 Extra med Lotta Bromé 20131014 13:05

1 kommentar på “Seglora stort när medierna bevakat ärkebiskopsvalet

  1. […] Jag tror varken Antje Jackelen eller Åke Bonnier vill gå så långt, men deras fans på t.ex. Dagens Seglora och Katolsk Vision tycks framhäva just otydligheten och stämplingen av dem som önskar tydlighet […]