"Hjälp oss sprida SD:s historia", skriver tidningen Expo. I samband med att Sverigedemokraterna idag firar 25 år som högerextremt parti vill antirasistiska Expo påminna om partiets mörka historia.

Glöm inte SD:s historia

”Hjälp oss sprida SD:s historia”, skriver tidningen Expo. I samband med att Sverigedemokraterna idag firar 25 år som högerextremt parti vill antirasistiska Expo påminna om partiets mörka historia. Det som Jimmie Åkesson och partiledningen på alla sätt försöker dölja finns det all anledning att påminna om. Dagens Seglora hjälper gärna till att sprida SD-historien.

– Expos medarbetare kommer under dagen publicera korta nedslag i partiets historia via Twitter. Vi hoppas att du vill hjälpa till. Kopiera nedanstående inlägg, sprid dem på twitter. Till skillnad från Sverigedemokraterna så håller vi oss till sanningen när vi beskriver partiets väg till riksdagen. Därför finns det källor till alla tweets, skriver Expo.

Kolla in alla tweetar här och sprid dem.

1 kommentar på “Glöm inte SD:s historia

  1. sven skriver:

    Himla bra med att se hur partiet (ja alla partier) har ändrats under respektive partis existens. En liten speciell sak är denna etikett ”Sveriges Arbetarparti” som de flesta vet så har denna beteckning vandrat mellan partierna under de senaste 100 åren. Kanske vi har andra arbetare nu än då t.ex. men intressant med partiernas idéologi som ändras i min vy efter publiksmak snara än egen idéologi.